De regeltante op secretarieel, administratief & salessupport gebied.


Ik kan me voorstellen dat je graag wil weten wie de drijvende kracht is achter I.J. Professionals. Ik vind het persoonlijk ook prettig om het gezicht achter een bedrijf te kennen. Mijn naam is Iris Jalissa Cops, een vlotte tante, gedreven ondernemer en misschien binnenkort wel jouw nieuwe Virtual Assistant!

Als kind uit een echt ondernemersgezin begon na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan in diverse branches mijn interesse voor het ondernemerschap steeds meer te groeien. Dit leidde tot een nieuwe stap in mijn carrière, die van Virtual Assistant.

Mijn doel is om andere ondernemers te ontzorgen van werkzaamheden waar zij geen tijd voor hebben of niet gelukkig van worden, maar waar ik juist heel blij van word. Kort gezegd, voor beide een win-win situatie!