Testimonials

Bianca van der Horst – De Nederlandse GebarenChallenge – Haarlem:
Iris verzorgt de online helpdesk voor mijn klanten die meedoen aan mijn onlineprogramma. De meest uiteenlopende vragen komen binnen: van het maken van een offerte voor bedrijven met 150 deelnemers tot het oplossen van technische vragen. Iris pakt alles vakkundig op en ik zie dat het bij haar in uitstekende handen is. Daarnaast is ze ook heel fijn om mee samen te werken. Ze denkt mee, heeft aan een half woord genoeg en is prettig om mee te communiceren. Voor de volgende lancering wordt zij ook de launchmanager en ik zie ernaar uit om ook hierin weer met haar samen te werken naar een succesvol resultaat. Ik beveel Iris van harte aan!

Rocco Splinter – Vlotte Tantes – Wormer
Nadat Iris ca. 4 jaar naar volle tevredenheid voor een vaste klant van mij heeft gewerkt, was het niet meer dan logisch dat zij als VA (zelfstandige) verder ging; een vak dat haar op het lijf geschreven is. Iris is een echte aanpakker. Ze regelt, ontzorgt en denkt mee met de ondernemer. Een echte ‘Vlotte Tante’ dus! De samenwerking met Iris is daarom erg prettig en duurt wat mij betreft nog lang voort.

Peter Wijnands – Q-impact – Haarlem:
Iris is een gedreven professional. Iemand waar je op kan bouwen als het gaat om professionele managementondersteuning. Dat uit zich in het feit dat zij haar afspraken nakomt, zelfstandigheid, leerbereidheid en pro-activiteit. Daarnaast is ze zeer flexibel en bereid om altijd een stapje extra te doen wanneer dat nodig is om zaken voor elkaar te krijgen. Ik kan haar van harte aanbevelen als managementassistente.

Vilja Mol – Remissiecoach (tijdens en na kanker) – Heerhugowaard:
Iris pakt voor mij als remissiecoach (coaching tijdens en na kanker) de aanvraag en het offertetraject op. Deze werkzaamheden voert zij accuraat en zeer zorgvuldig uit. Daarnaast denkt Iris mee met mij als klant waardoor ik het gehele proces volledig aan haar kan overlaten.