Peter Wijnands – Q-impact – Haarlem:
Iris is een gedreven professional. Iemand waar je op kan bouwen als het gaat om professionele managementondersteuning. Dat uit zich in het feit dat zij haar afspraken nakomt, zelfstandigheid, leerbereidheid en pro-activiteit. Daarnaast is ze zeer flexibel en bereid om altijd een stapje extra te doen wanneer dat nodig is om zaken voor elkaar te krijgen. Ik kan haar van harte aanbevelen als managementassistente.

Vilja Mol – Remissiecoach (tijdens en na kanker) – Heerhugowaard:
Iris pakt voor mij als remissiecoach (coaching tijdens en na kanker) de aanvraag en het offertetraject op. Deze werkzaamheden voert zij accuraat en zeer zorgvuldig uit. Daarnaast denkt Iris mee met mij als klant waardoor ik het gehele proces volledig aan haar kan overlaten.

Rocco Splinter – Vlotte Tantes – Wormer
Nadat Iris ca. 4 jaar naar volle tevredenheid voor een vaste klant van mij heeft gewerkt, was het niet meer dan logisch dat zij als VA (zelfstandige) verder ging; een vak dat haar op het lijf geschreven is. Iris is een echte aanpakker. Ze regelt, ontzorgt en denkt mee met de ondernemer. Een echte ‘Vlotte Tante’ dus! De samenwerking met Iris is daarom erg prettig en duurt wat mij betreft nog lang voort.